Skip to main content

Stuur email : fightforsight@lions.nl

Melvin Jones Award voor dr. Karin van Dijk


Terechte blijk van waardering van de Gouverneursraad namens alle Lions voor een zeer gedreven vrouw, weliswaar zelf geen Lion maar onze We Serve opdracht zeer toegewijd!

Waardevolle adviseurs
Stichting Fight for Sight, voorheen bekend als Lions Werkgroep Blinden initieert en faciliteert projecten ter bestrijding van slechtziendheid en blindheid in de Derde Wereld. Voor Fight for Sight is de inbreng van adviseurs zeer waardevol. De stichting heeft 5 adviseurs, deze overleggen regelmatig met het Bestuur van Fight for Sight, zij kennen de projecten goed en zijn vaak al ter plaatse geweest voordat er een hulpvraag komt.

Melvin Jones Award
Bij de vergadering van Fight for Sight op 1-11-2017 werd door de contact gouverneur Ineke Sleutel een Melvin Jones Award uitgereikt aan dr. Karin van Dijk, een van onze drie adviseurs voor haar zeer grote inzet sinds 2010 voor Fight for Sight. Dr. Karin van Dijk is opgeleid en gepromoveerd in de gezondheidsleer, met name in low vision zorg, de visuele revalidatie van slechtzienden en blinden. Zij initieert, controleert en begeleidt al ruim 30 jaar ter plaatse projecten in de Derde Wereld. Ook is zij bij alle vergaderingen van Fight for Sight aanwezig en geeft zij daarin, met de andere adviseurs mede- bepalende adviezen. Een eer en een terechte blijk van waardering van de Gouverneursraad voor een zeer gedreven vrouw, zelf geen Lion maar onze We Serve- opdracht zeer toegewijd!

Word donateur of geef eenmalig

Maak het verschil in het leven van mensen